ZigBee 4 in 1 LED-ohjain 12-24V 5-kanav. 5x4A DIM, RGBW, CCT tai RGB+CCT LED-nauhoille

64,90

Zigbee langaton 4 in 1 LED-ohjain kaikenlaisille led-nauhoille viidellä kanavalla (5x4A). Voit ohjata niin yksivärisiä, värilämpötilasäädettäviä, RGBW sekä RGB-CCT 5in1 nauhoja. Väritila valittavissa kytkimillä ohjaimesta. Ohjaus tapahtuu saman Zigbee sarjan säätimillä sekä Zigbee verkon kautta tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Vaatii toimiakseen Zigbee hubin, kuten Philips Hue tai Amazon Echo Plus. Yhteensopiva useiden Zigbee laitteiden kanssa.

Saatavilla heti 17 kpl

Kuvaus

Zigbee 3.0 yhteensopiva langaton LED-ohjain, käy kaikenlaisille led-nauhoille eli yksivärisille, RGBW, CCT tai RGB+CCT - viidellä kanavalla 5x4A ja tila valittavissa kytkimillä

Yhteensopiva Zigbee 3.0 järjestelmän kanssa, tämä Zigbee valaistuslaite voidaan yhdistää käyttöön Zigbee hubin avulla tai muun Zigbee ominaisuuden omaavan sillan avulla, kuten Amazon Echo plus tai Philips Hue. (Tarkista yhteensopivuus laitteestasi)

Ohjain toimii Zigbee sarjamme kaukosäätimellä tai muilla Zigbee tuotteilla ja himmennys & värinvalinta toimii portaattomasti. Ohjainta voidaan myös ohjata Zigbee hubin kautta älypuhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Ohjain asennetaan teholähteen ja LED-nauhan väliin eli ohjaus tapahtuu toisiopuolelta. Teholähteen ei siis tarvitse olla himmennettävä, ohjain toimii kaikkien 12-24V vakiojännitteellisten yksiväristen, CCT, RGBW ja RGB+CCT LED-nauhojen kanssa. Toimintaetäisyys max. 30m kahden laitteen välillä. Laaja valotehon säätöalue 0.1%-100%.

Teho max. 5 x 4A eli joka kanavaan voidaan liittää maksimissaan 5A, ohjaimeen voidaan yhdistää suoraan millaisia vain 12-24V led-nauhoja tai valaisimia, väritila valitaan kytkimillä eli asetetaan ohjain toimimaan joko yksiväristen led-nauhojen, RGBW, CCT tai RGB+CCT-nauhojen kanssa oikeassa tilassa.

Yhtä ohjainta voidaan ohjata useammalla painikkeella, jos vaikka halutaan valo-ohjaus huoneen kummastakin oviaukosta.

Ohjain tarjoaa sileän kirkkauden himmennystoiminnon ja värin säätämisen PWM-ulostulolla. Valaistusta voidaan himmentää ja värilämpötilaa voidaan säätää. Useita vyöhykkeitä voidaan ohjata erikseen tai synkronisesti kunkin alueen vakiovastaanottimien kanssa. Sisäänrakennetut himmennysmallit ovat käytettävissä ja ne tallentuvat vaikka valot sammutetaan.

Ominaisuudet

  • 5-kanavaa vakiojännitteellä Zigbee LED -ohjain käytettävissä 12-24VDC ja max. 4A 5-kanavaa kohden, kaikki kanavat toimivat yhtä aikaa
  • Zigbee 2.4G RF teknologia, Zigbee DIM, CCT, RGBW ja RGB+CCT lighting device, yhteensopiva Zigbee Mesh verkon kanssa
  • Yhteensopivuus: Zigbee Universal Gateway/Coordinator, Zigbee RGBW, CCT, DIM lighting controllers
  • Mahdollistaa LED-valaistuksen ohjauksen ohjaimen ollessa liitoksessa Zigbee hubin kanssa sekä Zigbee  kauko-ohjaimella/säätimellä.
  • Tukee yksivärisiä, RGBW ja CCT LED-valaistuksia (RGBCW, eli valon väriä voidaan säätää vapaasti sekä valita värilämpötilasäädettävästä nauhasta valkoisen värin haluttu sävy)
  • Voidaan ohjata Zigbee hubin kautta älypuhelimilla, tietokoneella jne. Yhteenliitos ja liitoksen poistaminen Zigbee hubin kautta.
  • Ilman liitosta Zigbee hubiin, voi suoraan yhdistäää yhteen Zigbee yhteensopivaan säätimeen. Kun liitetty Zigbee hubiin, voi käyttää 30 erillistä säädintä.
  • Tallennusmahdollisuus erilaisille sceneille

Käyttöjännite: 12-24V DC.

Teho: max. 5 x 4A eli 240-480W jännitteestä riippuen

Käyttölämpötila: -20°C ...+50°C

Toimintasäde: <30m rakennuksen sisällä

Suojausluokka: IP20

Mitat: 46,5 x 145 x 16mm

3 vuoden takuu

Vaatii toimiakseen Zigbee kauko-, tai rullasäätimen sekä tarvittaessa Zigbee hubin.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 3 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ZigBee 4 in 1 LED-ohjain 12-24V 5-kanav. 5x4A DIM, RGBW, CCT tai RGB+CCT LED-nauhoille”