LAADUKKAAT LED-VALOT KOTIMAISESTA VERKKOKAUPASTA
LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa energiatehokkuutensa sekä pitkäikäisyytensä (jopa 50 000h) vuoksi. LED-valot ovat suosittuja nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa myös niiden huomaamattomuuden ja tyylikkään ulkonäen vuoksi. Valotehtaan LED-verkkokaupasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi LED-valot; LED-nauhoista ja LED-paneeleista aina olemassa oleviin valaisimiisi sopiviin LED-lamppuihin asti.
 

Valikoimistamme löydät kaikenlaisten LED-valojen lisäksi myös LED-muuntajat ja LED-valonauhoille suunnitellut alumiiniprofiilit yhdellä Suomen laajimmista valikoimista. LED-alumiiniprofiilimme tarjoamme kolmessa värissä – musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini ja malleja löytyy niin pinta-uppo-kulma-, sekä erikoisasenteisiin asennuspaikkoihin.

LED-verkkokauppamme on avoinna kuluttajille ja sähkö- ja sisustusalan ammattilaisille meiltä löytyy myös tukkukauppa, rekisteröidy täällä ammattilaisasiakkaaksi. Verkkokauppamme toimitukset ovat nopeat – kaikki varastosta heti löytyvät tuotteet lähtevät yleensä jo tilauspäivänä matkaan tai voit tulla tutustumaan tuotteisiimme Nummelan LED-valomyymäläämme!

LED-valot verkkokaupasta

LED-valoja voidaan tarvittaessa himmentää myös usealla eri tavalla ja se onkin usein erittäin suositeltavaa käyttömukavuuden kannalta. Himmennys ja valonohjaustuotteemme LED-nauhoille ja RGBW sekä värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille löydät mm. RF WiFI-himmentimien sarjastamme , EASY RF 2.4G sarjasta tai DALITRIAC tai Zigbee-yhteensopivista valonohjaustuotteistamme. 230V TRIAC himmennettäviä LED-valoja voit himmentää kätevästi myös langattomalla 230V TRIAC himmentimellä.

VALOTEHTAAN LED-VALOT

LED-VALONAUHAT

LED-valonauhat sopivat moniin käyttökohteisiin. LED-valonauhamme valmistetaan aina laadukkaista komponenteista, jotka ovat pitkäikäisiä, kestäviä ja tasaisia valonlaadultaan. Valikoimistamme löytyy niin yksiväriset LED-valonauhat, CCT värilämpötilasäädettävät LED-nauhat kuin RGB, RGBW ja RGB+CCT-valonauhatkin.

Valitsemme valikoimiimme vain testattuja, laadukkaita ja luotettavia LED-nauhoja, joilla toteutat tehokkaasti niin keittiön välitilan valaistuksen, epäsuoran valaistuksen kuin tunnelmavalaistuksenkin.

Kaikilla LED-nauhoillamme on laaja takuu 3-6 vuotta. Tarjoamme myös Suomen laajimman valikoiman LED-valonauhoille suunniteltuja erilaisia LED-alumiiniprofiileja sekä huikean valikoiman erilaisia valonohjaustuotteita – langattomista helppokäyttöisesti EASY RF-ohjaimista talo-automaatioon kuten DALI-ohjaus.

LED-PROFIILIT

LED-profiilit viimeistelevät laadukkaan LED-valonauhavalaisun. Perinteisten pinta- ja uppomallisten LED-profiilien lisäksi meillä on valikoimissamme on myös monia erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja erikoisprofiileja LED-valonauhoille, mm. epäsuoraa valoa tuomaan, lattia-asennuksiin ulos ja sisälle, portaisiin tai lasivalaistukseen hyllyihin ja vitriineihin.

Lähes kaikki profiilimme ovat saatavissa kolmessa eri sävyssä – musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini ja profiileihin on saatavilla laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita diffuusoreista riippukiinnikkeisiin sekä kulmapaloihin.

LED-MITTATILAUSVALAISIMET

Laadukkaat lineaariset LED-valaisimet mittatilauksena toiveidesi mukaan esimerkiksi keittiön välitilaan. Saat meiltä niin pinta-, uppo-, kuin kulmamalliset valmiiksi rakennetut LED-valot – valitse toivomasi valaisin kattavasta valikoimastamme!

Tyylikkäät LED-valot keittiöön, eteiseen ja toimistoon sekä yleisvalaistukseen. LED-alasvalot luovat tehokasta perusvalaistusta tai halutessasi kohdevalaistusta pienemmällä valonavauskulmalla. Useita erilaisia LED-valomalleja saatavilla niin pinta-asennukseen kuin uppoasennukseenkin. Saatavilla myös kosteussuojattuja IP54 LED-alasvalomalleja kylpyhuoneisiin.

LED-YLEISVALOT

LED-yleisvalot valaisevat keittiön välitilan, kodinhoitohuoneen tai varasto- ja autotallitilan. Nämä LED-valot ovat helpot ja nopeat asentaa sekä erittäin valovoimasia. Osassa led-valaisimia on valmiiksi LED-valonlähde sisäänrakennettuna ja osaan saa asennettua energiatehokkaat LED-putket. LED-kattovalaisimissa on valinnanvaraa niin tyylikkäistä kattoplafondeista tehokkaisiin yleisvalaisimiin, joissa on myös lisäominaisuutena mm. liike- ja hämärätunnistimia automaattiseen valonohjaukseen.

LED-SISUSTUSVALAISIMET

LED-sisustusvaloja valkoimistamme löytyy niin LED-seinävalaisimia, riippuvalaisimia kuin erilaisia katto- ja spottivalaisimiakin.

LED-KISKOVALAISIMET

LED-kiskovalaisimet ovat tehokkuudeltaan myymäläympäristöön sopivia 3-vaihekiskovalaisimia sekä 3-vaihekiskoja, mutta valikoimissamme on myös koteihin sopivia malleja erityisesti 1-vaihekiskovalikoimistamme.

Valikoimistamme löydät löydät siron 1-vaihekiskojärjestelmän sekä siihen kuuluvat kauniit 1-vaihekiskovalaisimemme, joita löytyy useita eri mallisia. Lisää erityisesti myymälä- ja toimistokäyttöön soveltuvia valaisimia löydät toisen yrityksemme, Lumisolutions Oy:n, valikoimista.

LED-ULKOVALAISIMET

Laadukkaat LED-ulkovalaisimet, jotka kestävät Suomen talvet ja tuiskut, sekä valaisevat näyttävästi pihan, kulkureitit sekä korostavat rakennusten muotoja. Hyvät ulkovalot lisäävät myös turvallisuutta ja luovat viihtyvyyttä. Valikoimissamme on niin seinävalaisimia, kattovalaisimia, valoketjuja sekä kohdevalaisimia ulkokäyttöön.

LED-VALONHEITTIMET

LED-valot sopivat myös moniin erilaisiin tarkoituksiin mm. työmaa-alueiden, autotallien ja rakennusten julkisivujen valaistukseen. Perinteisiin halogeenivaloihin verrattuna laadukkaat LED-valot säästävät huomattavasti energiaa ja käyttöikä on pidempi. LED-valonheittimiä on saatavilla 10W – 100W tehoilla ja myös RGB+CCT-säädöllä, jolla luot laadukkaan monivärisen korostusvalaistuksen rakennuksen julkisivuille.

LED-LAMPUT & LED-POLTTIMOT

Voit vaihtaa lähes kaikki vanhat hehkulamput helposti LED-lamppuihin vain vaihtamalla polttimon ja se ehdottomasti kannattaa, sillä LED-valot säästävät energiaa jopa 70% tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna ja LED-valot kestävät käytössä moninkertaisesti pidempään kuin perinteiset hehkulamput tai halogeenipolttimot.

Sisustukseen tuovat oman kauniin lisän LED filament lamput, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan vanhan ajan valaisimia – kuitenkin LED-teknologian eduilla varustettuina!

LED-valoja on saatavilla valikoimissamme niin perinteiset E27-kannalla varustetut lamput, kuin E14 kynttilälamput sekä mm. GU10, GU5.3, G4. Uutuutena myös värilämpötilasäädettävät 3000K-4000K-6000K SWITCH LED-polttimot, joista voit katkaisijaa räpsyttämällä vaihtaa haluttuun värilämpötilaan lämpimän valkoisen, neutraalin valkoisen sekä kylmän valkoisen välillä!

LED-VALOPUTKET

Vanhojen loisteputkien vaihto LED-valoputkiin on helppoa – vaihdat vain uuden LED-putken vanhan loisteputken tilalle sekä siihen kuuluvan oikosulkumodulin vanhan sytyttimen tilalle. Asennuksen jälkeen LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia ja LED-valot säästävät energiaa jopa 70% sekä tuovat entistä tehokkaampaa valoa. Mikäli sinulla on suurempi kohde, jonne haluaisit vaihtaa led-valoputket – kysy lisää asiakaspalvelustamme niin laskemme sinulle mielellämme tarjouksen LED-valoista!