LAADUKKAAT LED-VALOT KOTIMAISESTA VERKKOKAUPASTA
LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa energiatehokkuutensa sekä pitkäikäisyytensä (jopa 50 000h) vuoksi. LED-valot ovat suosittuja nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa myös niiden huomaamattomuuden ja tyylikkään ulkonäen vuoksi. Valotehtaan LED-verkkokaupasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi LED-valot; LED-valonauhoista ja LED-alasvaloista aina olemassa oleviin valaisimiisi sopiviin LED-lamppuihin asti.
 

Valikoimistamme löydät kaikenlaisten LED-valojen lisäksi myös LED-muuntajat ja LED-valonauhoille suunnitellut alumiiniprofiilit yhdellä Suomen laajimmista valikoimista. LED-alumiiniprofiilimme tarjoamme kolmessa värissä – musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini ja malleja löytyy niin pinta-uppo-kulma-, sekä erikoisasenteisiin asennuspaikkoihin.

LED-verkkokauppamme on avoinna kuluttajille ja sähkö- ja sisustusalan ammattilaisille meiltä löytyy myös tukkukauppa, rekisteröidy täällä ammattilaisasiakkaaksi. Verkkokauppamme toimitukset ovat nopeat – kaikki varastosta heti löytyvät tuotteet lähtevät yleensä jo tilauspäivänä matkaan tai voit tulla tutustumaan tuotteisiimme Nummelan LED-valomyymäläämme!

LED-valoja voidaan tarvittaessa himmentää myös usealla eri tavalla ja se onkin usein erittäin suositeltavaa käyttömukavuuden kannalta. Himmennys ja valonohjaustuotteemme LED-nauhoille ja RGBW sekä värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille löydät mm. RF WiFI-himmentimien sarjastamme , EASY RF 2.4G sarjasta tai DALITRIAC tai Zigbee-yhteensopivista valonohjaustuotteistamme. 230V TRIAC himmennettäviä LED-valoja voit himmentää kätevästi myös langattomalla 230V TRIAC himmentimellä.

VALOTEHTAAN LED-VALOT

LED-VALONAUHAT

LED-valonauhat sopivat moniin käyttökohteisiin. LED-valonauhamme valmistetaan aina laadukkaista komponenteista, jotka ovat pitkäikäisiä, kestäviä ja tasaisia valonlaadultaan. Valikoimistamme löytyy niin yksiväriset LED-valonauhat, CCT värilämpötilasäädettävät LED-nauhat, pisteettömät COB LED-valonauhat kuin RGB, RGBW ja RGB+CCT-valonauhatkin.

Valitsemme valikoimiimme vain testattuja, laadukkaita ja luotettavia LED-nauhoja, joilla toteutat tehokkaasti niin keittiön välitilan valaistuksen, epäsuoran valaistuksen kuin tunnelmavalaistuksenkin.

Kaikilla LED-nauhoillamme on laaja takuu 3-6 vuotta. Tarjoamme myös Suomen laajimman valikoiman LED-valonauhoille suunniteltuja erilaisia LED-alumiiniprofiileja sekä huikean valikoiman erilaisia valonohjaustuotteita – langattomista helppokäyttöisesti EASY RF-ohjaimista talo-automaatioon kuten DALI-ohjaus.

LED-PROFIILIT

LED-valonauhavalaisun viimeistelyyn suosittelemme korkealaatuisia LED-profiileja, jotka sopivat käyttötarkoitukseesi. Perinteiset pinta- ja uppomalliset LED-profiilit ovat erittäin hyviä asennettavaksi useisiin eri kohteisiin, mutta jos etsit jotain erikoisempaa, meillä on myös laaja valikoima erikoisprofiileja LED-valonauhoille. Näitä erikoisprofiileja on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten epäsuoran valon luomiseen, lattia-asennuksiin sisällä sekä ulkona, portaisiin , rimakaton LED-valoihin tai lasivalaistukseen sekä hyllyihin ja vitriineihin.

Kaikki LED-profiilimme ovat laadukasta alumiinia, joka kestää aikaa ja kulutusta. Profiileja on saatavana kolmessa eri sävyssä – mustana, valkoisena ja anodisoidun alumiinin sävyssä – joten voit valita juuri sisustukseesi sopivan värin. Laajasta valikoimastamme löydät myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten diffuusoreita, riippukiinnikkeitä ja kulmapaloja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan LED-valonauhavalaistuksestasi juuri sellaisen kuin haluat.

LED-profiilien avulla voit helposti ja tyylikkäästi asentaa LED-valonauhat haluamaasi kohteeseen. LED-profiilien ansiosta valonauhat ovat paremmin suojattuja ja niiden asennus on helppoa ja nopeaa. Valikoimastamme löytyy profiileja erilaisissa kokovaihtoehdoissa ja muodoissa, joten voit valita profiilin joka sopii täydellisesti tarkoitukseesi.

LED-MITTATILAUSVALAISIMET

Valmistamme Nummelassa laadukkaat LED-valaisimet mittatilauksena toiveidesi mukaan esimerkiksi keittiön välitilaan. Mittatilausvalaisimemme sisältävät valmiiksi kasatun LED-valaisimen: valitsemasi LED-profiilin asennetulla LED-nauhalla, kannella, päätypaloilla ja kiinnitysklipseillä. Nämä LED-valot ovat vaivattomat ja nopeat asentaa!

Saat meiltä niin pinta-asennettavat mittatilausvalaisimet, uppoasennettavat mittatilausvalaisimet, kuin kulmamalliset mittatilausvalaisimet eli kätevästi valmiiksi rakennetut LED-valot – valitse toivomasi LED-valo kattavasta valikoimastamme!

UUTTA! Saatavilla myös CCT eli värilämpötilasäädettävät LED-valaisimet mittatilauksena sekä RGB+CCT LED-mittatilausvalaisimet – kun toivot säädettäviä LED-valoja helposti!

Tyylikkäät LED-valot keittiöön, eteiseen ja toimistoon sekä yleisvalaistukseen. LED-alasvalot luovat tehokasta perusvalaistusta tai halutessasi kohdevalaistusta pienemmällä valonavauskulmalla. Useita erilaisia LED-valomalleja saatavilla niin pinta-asennukseen kuin uppoasennukseenkin. Saatavilla myös kosteussuojattuja IP54 LED-alasvalomalleja kylpyhuoneisiin.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia LED-valoja ja valaistusratkaisuja kaikkiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten koti tai toimistoympäristö.

LED-YLEISVALOT

LED-yleisvalot valaisevat keittiön välitilan, kodinhoitohuoneen tai varasto- ja autotallitilan. Nämä LED-valot ovat helpot ja nopeat asentaa sekä erittäin valovoimaisia. Osassa led-valaisimia on valmiiksi LED-valonlähde sisäänrakennettuna ja osaan saa asennettua energiatehokkaat LED-loisteputket. LED-kattovalaisimissa on valinnanvaraa niin tyylikkäistä LED-kattoplafondeista tehokkaisiin yleisvalaisimiin, joissa on myös lisäominaisuutena mm. liike- ja hämärätunnistimia automaattiseen valonohjaukseen.

LED-SISUSTUSVALAISIMET

LED-sisustusvalaisimet ovat nykyaikaisia valaisimia, jotka ovat saaneet suurta suosiota modernissa sisustuksessa. Näiden LED-valaisinten avulla voit luoda tunnelmallisen valaistuksen eri huoneisiin, kuten olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön.

LED-sisustusvaloja valikoimistamme löytyy niin LED-seinävalaisimia, riippuvalaisimia kuin erilaisia LED-kattovalaisimia ja LED-spottivalaisimia.

Lisäksi LED-valaisimet tarjoavat usein monia erilaisia säätömahdollisuuksia, kuten kirkkauden ja värin säädön, mikä antaa sinulle mahdollisuuden muokata valaistusta oman mieltymyksesi mukaan.

LED-KISKOVALAISIMET

LED-kiskovalaisimet ovat tehokkuudeltaan myymäläympäristöön sopivia 3-vaihekiskovalaisimia sekä 3-vaihekiskoja, mutta valikoimissamme on myös koteihin sopivia malleja erityisesti 1-vaihekiskovalikoimistamme.

Valikoimistamme löydät löydät siron 1-vaihekiskojärjestelmän sekä siihen kuuluvat kauniit 1-vaihekiskovalaisimemme, joita löytyy useita eri mallisia. Lisää erityisesti myymälä- ja toimistokäyttöön soveltuvia valaisimia löydät toisen yrityksemme, Lumisolutions Oy:n, valikoimista.

LED-ULKOVALAISIMET

Haluatko valaista pihasi ja korostaa rakennusten arkkitehtuuria kauniisti, mutta haluat myös varmistaa, että valaisimet kestävät Suomen ankarat talvikelit sekä kesän auringon paahteen? Valikoimastamme löydät LED-ulkovalaisimia eri tyyleihin ja käyttötarkoituksiin sopivina. LED-valomme ovat suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita. Voit valita seinä- ja kattovalaisimien väliltä, joilla saat kauniisti valaistua sekä talon sisäänkäynnin ja LED-pylväsvalaisimilla pihatietä sekä muita kulkureittejä. Valoketjut luovat tunnelmaa terassille tai pergolalle, kun taas LED-maavalaisimet valaisevat korkeatkin puut ja pensaat tehokkaasti. LED-valonheittimillä saa valaistua tehokkaasti piha-alueen vaikkapa autotallin edestä ja LED-valot voivat syttyä myös liiketunnistuksella. Meiltä löydät sopivat ulkovalaisimet niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen.

LED-VALONHEITTIMET

LED-valot sopivat myös moniin erilaisiin tarkoituksiin mm. työmaa-alueiden, autotallien ja rakennusten julkisivujen valaistukseen. Perinteisiin halogeenivaloihin verrattuna laadukkaat LED-valot säästävät huomattavasti energiaa ja käyttöikä on pidempi. LED-valonheittimiä on saatavilla 10W – 200W tehoilla ja myös RGB+CCT-säädöllä, jolla luot laadukkaan monivärisen korostusvalaistuksen rakennuksen julkisivuille.

LED-LAMPUT & LED-POLTTIMOT

Voit vaihtaa lähes kaikki vanhat hehkulamput helposti LED-lamppuihin vain vaihtamalla polttimon ja se ehdottomasti kannattaa, sillä LED-valot säästävät energiaa jopa 70% tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna. Lisäksi LED-valot kestävät käytössä moninkertaisesti pidempään kuin perinteiset hehkulamput tai halogeenipolttimot.

Sisustukseen tuovat oman kauniin lisän LED filament lamput, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan vanhan ajan valaisimia – kuitenkin LED-teknologian eduilla varustettuina!

LED-valoja on saatavilla valikoimissamme niin perinteiset isolla E27-kannalla varustetut LED-lamput, kuin pienikantaiset E14 kynttilälamput sekä mm. GU10 LED-polttimot, GU5.3 12V LED-polttimot, sekä mm. G4 12V LED-polttimot halogeenien tilalle. Uutuutena myös värilämpötilasäädettävät 3000K-4000K-6000K SWITCH LED-polttimot, joista voit katkaisijaa räpsyttämällä vaihtaa haluttuun värilämpötilaan lämpimän valkoisen, neutraalin valkoisen sekä kylmän valkoisen välillä!

LED-LOISTEPUTKET

Vanhojen loisteputkien vaihto LED-loisteputkiin on helppoa – vaihdat vain uuden LED-loisteputken vanhan loisteputken tilalle sekä siihen kuuluvan oikosulkumoduulin vanhan sytyttimen tilalle. Asennuksen jälkeen LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia ja LED-valot säästävät energiaa jopa 70% sekä tuovat entistä tehokkaampaa valoa. Mikäli sinulla on suurempi kohde, jonne haluaisit vaihtaa led-valoputket – kysy lisää asiakaspalvelustamme niin laskemme sinulle mielellämme tarjouksen LED-valoista!

LISÄTIETOJA LED-VALOJEMME VALINNASTA

Tarvitsetko LED-valoja uuteen keittiöösi tai vaikkapa kylpyhuoneen saneerausprojektiin? Oli tarpeesi sitten minkälainen tahansa, LED-verkkokauppamme on täydellinen paikka hankkia kaikki tarvitsemasi LED-valot niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin.

Olemme kirjoittaneet LED-valojen tietopankkiimme avuksesi useita artikkeleita mm. valon värilämpötiloista eli Kelvineistä, erilaisista IP-luokista eli kosteiden tilojen määrityksistä LED-valoille,  LED-valonauhojen asennuksesta, saunan LED-valaistuksesta sekä epäsuorasta valaistuksesta LED-valoilla.

Voit tilata kaikki tuotteemme helposti verkkokaupastamme tai tulla tutustumaan tuotteisiimme Nummelan LED-valomyymäläämme. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat LED-valot. Tavoitteenamme on tarjota sinulle paras mahdollinen asiakaspalvelu ja varmistaa, että saat juuri sellaiset LED-valot kuin tarvitset.