LED-valot verkkokaupasta

LAADUKKAAT LED-VALOT

LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa energiatehokkuutensa sekä pitkäikäisyytensä (jopa 50000h) vuoksi. LED-valot ovat suosittuja nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa myös niiden huomaamattomuuden vuoksi. Valotehtaan LED-verkkokaupasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi LED-valot; LED-nauhoista ja LED-paneeleista aina vanhoihin valaisimiisi sopiviin LED-lamppuihin asti. Myös LED-muuntajat ja alumiiniprofiilit yhdellä Suomen laajimmista valikoimista.

LED-valoja voidaan tarvittaessa himmentää myös usealla eri tavalla ja se onkin erittäin suositeltavaa käyttömukavuuden kannalta. Himmennys ja valonohjaustuotteemme LED-nauhoille ja RGBW sekä värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille löydät täältä.

Valotehtaan LED-valot

Yhteenveto erilaisista tarjoamistamme LED-valoista

LED-NAUHAT

sopivat moniin käyttökohteisiin. Lähes kaikki LED-nauhamme valmistetaan euroopassa laadukkaista komponenteista. Valitsemme valikoimiimme vain testattuja, laadukkaita ja luotettavia LED-nauhoja, joilla toteutat tehokkaasti niin keittiön välitilan, epäsuoran kuin tunnelmavalaistuksenkin. Kaikilla LED-nauhoillamme on valmistajan takuu 3-5 vuotta.

12V LED-nauhat 24V LED-nauhat RGB-nauhat CCT-nauhat Valmiit paketit
60,00 sis. alv
49,00 sis. alv
65,00 sis. alv
%
44,90 sis. alvALE 35,00 sis. alv
55,90 sis. alv
%
37,50 sis. alvALE 25,00 sis. alv

LED-ALASVALOT

tyylikkäät LED-valot keittiöön, eteiseen ja toimistoon. LED-alasvalot luovat tehokasta perusvalaistusta tai halutessasi kohdevalaistusta. Saatavilla myös kosteussuojattuja LED-alasvalomalleja kylpyhuoneisiin.

Pinta-asennettavat Uppoasennettavat LED-spotit LED-paneelit
221,50 sis. alv

LED-kattovalaisimet

NUUK LED-kohdevalaisin musta

28,90 sis. alv
35,90 sis. alv

 

LED-YLEISVALOT

valaisevat keittiön välitilan, kodinhoitohuoneen tai varasto- ja autotallitilan. Nämä LED-valot ovat helpot ja nopeat asentaa sekä erittäin valovoimasia.

Kaikki yleisvalot LED-kattovalaisimet
Varasto loppu
29,90 sis. alv
Varasto loppu
13,90 sis. alv
42,90 sis. alv
84,90 sis. alv
Varasto loppu
32,90 sis. alv
Varasto loppu
24,90 sis. alv

 

LED-KISKOVALAISIMET

ovat tehokkuudeltaan myymäläympäristöön sopivia 3-vaihekiskovalaisimia, mutta valikoimissamme on myös koteihin sopivia malleja erityisesti 1-vaihekiskovalikoimistamme, josta löydät siron 1-vaihekiskojärjstelmän.

Kaikki kiskovalaisimet 3-vaihekiskoon 1-vaihekiskojärjestelmä
79,90 sis. alv94,50 sis. alv
13,50 sis. alv
17,90 sis. alv
4,50 sis. alv
13,50 sis. alv21,90 sis. alv
189,00 sis. alv
114,50 sis. alv

 

LED-VALONHEITTIMET

LED-valot sopivat myös moniin erilaisiin tarkoituksiin mm. työmaa-alueiden, autotallien ja rakennusten julkisivujen valaistukseen.

Kaikki valonheittimet
30,90 sis. alv
Varasto loppu
24,90 sis. alv

MITTATILAUSVALAISIMET

Laadukkaat lineaariset LED-valaisimet mittatilauksena. Saat meiltä niin pinta-, uppo-, kuin kulmamalliset valmiiksi rakennetut valaisimet – valitse toivomasi valaisin laajasta valikoimastamme!

Lue lisää!

Mittatilaus LED-profiilivalaisimet

UPPO – LED-profiilivalaisin mittatilauksena

0,60 sis. alv
Vaihtoehdot

Mittatilaus LED-profiilivalaisimet

KULMA – LED-profiilivalaisin mittatilauksena

0,60 sis. alv
Vaihtoehdot

Mittatilaus LED-profiilivalaisimet

PINTA – Mittatilaus LED-alumiiniprofiilivalaisin /cm

0,59 sis. alv0,73 sis. alv
Vaihtoehdot

LED-LAMPUT & POLTTIMOT

Voit vaihtaa lähes kaikki vanhat hehkulamput helposti LED-lamppuihin vain vaihtamalla polttimon ja se ehdottomasti kannattaa, sillä LED-valot säästävät energiaa jopa 70% tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna! Sisutukseen tuovat oman kauniin lisän LED filament lamput, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan vanhan ajan valaisimia – kuitenkin LED-teknologian eduilla varustettuina! Saatavilla niin perinteiset E27-kannalla varustetut lamput, kuin E14 kynttilälamput sekä mm. GU10, GU5.3, GU4.

E27 E14 GU10 GU5.3 Älylamput Kaikki LED-lamput
Varasto loppu
5,90 sis. alv

LED-PUTKET

Vanhojen loisteputkien vaihto LED-putkiin on helppoa – vaihdat vain uuden LED-putken vanhan loisteputken tilalle sekä siihen kuuluvan oikosulkumodulin vanhan sytyttimen tilalle. Asennuksen jälkeen LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia ja LED-valot säästävät energiaa jopa 70% sekä tuovat entistä tehokkaampaa valoa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme mikäli LED-valot kiinnostavat!

Kaikki LED-putket