LED-valot verkkokaupasta

LAADUKKAAT LED-VALOT

LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa energiatehokkuutensa sekä pitkäikäisyytensä (jopa 50000h) vuoksi. LED-valot ovat suosittuja nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa myös niiden huomaamattomuuden vuoksi. Valotehtaan LED-verkkokaupasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi LED-valot; LED-nauhoista ja LED-paneeleista aina vanhoihin valaisimiisi sopiviin LED-lamppuihin asti. Myös LED-muuntajat ja alumiiniprofiilit yhdellä Suomen laajimmista valikoimista.

LED-valoja voidaan tarvittaessa himmentää myös usealla eri tavalla ja se onkin erittäin suositeltavaa käyttömukavuuden kannalta. Himmennys ja valonohjaustuotteemme LED-nauhoille ja RGBW sekä värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille löydät täältä.

Valotehtaan LED-valot

Yhteenveto erilaisista tarjoamistamme LED-valoista

LED-NAUHAT

sopivat moniin käyttökohteisiin. Lähes kaikki LED-nauhamme valmistetaan euroopassa laadukkaista komponenteista. Valitsemme valikoimiimme vain testattuja, laadukkaita ja luotettavia LED-nauhoja, joilla toteutat tehokkaasti niin keittiön välitilan, epäsuoran kuin tunnelmavalaistuksenkin. Kaikilla LED-nauhoillamme on valmistajan takuu 3-5 vuotta.

12V LED-nauhat 24V LED-nauhat RGB-nauhat CCT-nauhat Valmiit paketit

LED-ALASVALOT

tyylikkäät LED-valot keittiöön, eteiseen ja toimistoon. LED-alasvalot luovat tehokasta perusvalaistusta tai halutessasi kohdevalaistusta. Saatavilla myös kosteussuojattuja LED-alasvalomalleja kylpyhuoneisiin.

Pinta-asennettavat Uppoasennettavat LED-spotit LED-paneelit

 

LED-YLEISVALOT

valaisevat keittiön välitilan, kodinhoitohuoneen tai varasto- ja autotallitilan. Nämä LED-valot ovat helpot ja nopeat asentaa sekä erittäin valovoimasia.

Kaikki yleisvalot LED-kattovalaisimet

 

LED-KISKOVALAISIMET

ovat tehokkuudeltaan myymäläympäristöön sopivia 3-vaihekiskovalaisimia, mutta valikoimissamme on myös koteihin sopivia malleja erityisesti 1-vaihekiskovalikoimistamme, josta löydät siron 1-vaihekiskojärjstelmän.

Kaikki kiskovalaisimet 3-vaihekiskoon 1-vaihekiskojärjestelmä

 

LED-VALONHEITTIMET

LED-valot sopivat myös moniin erilaisiin tarkoituksiin mm. työmaa-alueiden, autotallien ja rakennusten julkisivujen valaistukseen.

Kaikki valonheittimet

MITTATILAUSVALAISIMET

Laadukkaat lineaariset LED-valaisimet mittatilauksena. Saat meiltä niin pinta-, uppo-, kuin kulmamalliset valmiiksi rakennetut valaisimet – valitse toivomasi valaisin laajasta valikoimastamme!

Lue lisää!

LED-LAMPUT & POLTTIMOT

Voit vaihtaa lähes kaikki vanhat hehkulamput helposti LED-lamppuihin vain vaihtamalla polttimon ja se ehdottomasti kannattaa, sillä LED-valot säästävät energiaa jopa 70% tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna! Sisutukseen tuovat oman kauniin lisän LED filament lamput, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan vanhan ajan valaisimia – kuitenkin LED-teknologian eduilla varustettuina! Saatavilla niin perinteiset E27-kannalla varustetut lamput, kuin E14 kynttilälamput sekä mm. GU10, GU5.3, GU4.

E27 E14 GU10 GU5.3 Älylamput Kaikki LED-lamput

LED-PUTKET

Vanhojen loisteputkien vaihto LED-putkiin on helppoa – vaihdat vain uuden LED-putken vanhan loisteputken tilalle sekä siihen kuuluvan oikosulkumodulin vanhan sytyttimen tilalle. Asennuksen jälkeen LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia ja LED-valot säästävät energiaa jopa 70% sekä tuovat entistä tehokkaampaa valoa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme mikäli LED-valot kiinnostavat!

Kaikki LED-putket