LED-valot

LAADUKKAAT LED-VALOT KOTIMAISESTA VERKKOKAUPASTA

LED-valot sopivat käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissa energiatehokkuutensa sekä pitkäikäisyytensä (jopa 50 000h) vuoksi. LED-valot ovat suosittuja nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa myös niiden huomaamattomuuden vuoksi. Valotehtaan LED-verkkokaupasta löydät helposti kaikki tarvitsemasi LED-valot; LED-nauhoista ja LED-paneeleista aina olemassa oleviin valaisimiisi sopiviin LED-lamppuihin asti.

Valikoimistamme löydät myös LED-muuntajat ja alumiiniprofiilit yhdellä Suomen laajimmista valikoimista. LED-alumiiniprofiilimme tarjoamme kolmessa värissä – musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini ja malleja löytyy niin pinta-, uppo-, kulma-, sekä erikoisasenteisiin asennuspaikkoihin.

LED-valot verkkokaupasta

LED-valoja voidaan tarvittaessa himmentää myös usealla eri tavalla ja se onkin erittäin suositeltavaa käyttömukavuuden kannalta. Himmennys ja valonohjaustuotteemme LED-nauhoille ja RGBW sekä värilämpötilasäädettäville LED-nauhoille löydät mm. RF WiFI-himmentimien sarjastamme tai DALI, TRIAC tai Zigbee-yhteensopivista valonohjaustuotteistamme.

Valotehtaan LED-valot

Yhteenveto erilaisista tarjoamistamme LED-valoista

LED-NAUHAT

sopivat moniin käyttökohteisiin. Lähes kaikki LED-nauhamme valmistetaan euroopassa laadukkaista komponenteista. Valitsemme valikoimiimme vain testattuja, laadukkaita ja luotettavia LED-nauhoja, joilla toteutat tehokkaasti niin keittiön välitilan valaistuksen, epäsuoran valaistuksen kuin tunnelmavalaistuksenkin. Kaikilla LED-nauhoillamme on valmistajan takuu 3-5 vuotta.

12V LED-nauhat 24V LED-nauhat RGBW-nauhat CCT-nauhat IP-SUOJATUT NAUHAT

LED-PROFIILIT

viimeistelemään laadukas LED-valonauhavalaistus. Perinteisten pinta- ja uppomallisten led-profiilien lisäksi meillä on valikoimissamme on myös monia erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja erikoisprofiileja, mm. epäsuoraa valoa tuomaan, lattia-asennuksiin ulos ja sisälle, portaisiin tai lasivalaistukseen hyllyihin ja vitriineihin. Lähes kaikki profiilimme ovat saatavissa kolmessa eri sävyssä – musta, valkoinen ja anodisoitu alumiini ja profiileihin on saatavilla laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita diffuusoreista riippukiinnikkeisiin sekä kulmapaloihin.

PINTA-ASENNETTAVAT UPPOASENNETTAVAT KULMAAN ASENNETTAVAT ERIKOISPROFIILIT

MITTATILAUSVALAISIMET

Laadukkaat lineaariset LED-valaisimet mittatilauksena toiveidesi mukaan esimerkiksi keittiön välitilaan. Saat meiltä niin pinta-, uppo-, kuin kulmamalliset valmiiksi rakennetut valaisimet – valitse toivomasi valaisin laajasta valikoimastamme!

Lue lisää!

LED-ALASVALOT

tyylikkäät LED-valot keittiöön, eteiseen ja toimistoon. LED-alasvalot luovat tehokasta perusvalaistusta tai halutessasi kohdevalaistusta. Saatavilla myös kosteussuojattuja LED-alasvalomalleja kylpyhuoneisiin.

Pinta-asennettavat Uppoasennettavat LED-spotit LED-paneelit

 

LED-YLEISVALOT

valaisevat keittiön välitilan, kodinhoitohuoneen tai varasto- ja autotallitilan. Nämä LED-valot ovat helpot ja nopeat asentaa sekä erittäin valovoimasia.

Kaikki yleisvalot LED-kattovalaisimet

LED-KISKOVALAISIMET

ovat tehokkuudeltaan myymäläympäristöön sopivia 3-vaihekiskovalaisimia, mutta valikoimissamme on myös koteihin sopivia malleja erityisesti 1-vaihekiskovalikoimistamme, josta löydät siron 1-vaihekiskojärjstelmän. Lisää erityisesti myymäläkäyttöön soveltuvia valaisimia löydät Lumisolutions Oy:n valikoimista.

Kaikki kiskovalaisimet 3-vaihekiskoon 1-vaihekiskojärjestelmä

 

LED-VALONHEITTIMET

LED-valot sopivat myös moniin erilaisiin tarkoituksiin mm. työmaa-alueiden, autotallien ja rakennusten julkisivujen valaistukseen.

Kaikki valonheittimet

LED-LAMPUT & POLTTIMOT

Voit vaihtaa lähes kaikki vanhat hehkulamput helposti LED-lamppuihin vain vaihtamalla polttimon ja se ehdottomasti kannattaa, sillä LED-valot säästävät energiaa jopa 70% tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna! Sisutukseen tuovat oman kauniin lisän LED filament lamput, jotka muistuttavat ulkomuodoltaan vanhan ajan valaisimia – kuitenkin LED-teknologian eduilla varustettuina! Saatavilla niin perinteiset E27-kannalla varustetut lamput, kuin E14 kynttilälamput sekä mm. GU10, GU5.3, GU4.

E27 E14 GU10 GU5.3 Älylamput Kaikki LED-lamput

LED-PUTKET

Vanhojen loisteputkien vaihto LED-valoputkiin on helppoa – vaihdat vain uuden LED-putken vanhan loisteputken tilalle sekä siihen kuuluvan oikosulkumodulin vanhan sytyttimen tilalle. Asennuksen jälkeen LED-loisteputki kestää käytössä jopa 50.000 tuntia ja LED-valot säästävät energiaa jopa 70% sekä tuovat entistä tehokkaampaa valoa. Kysy lisää asiakaspalvelustamme mikäli LED-valot kiinnostavat!

Kaikki LED-putket