5W E14 LED-lamppu 450lm RGB+CCT WiFi FUT013 – Smart LED 2.4G

24,90

Himmennettävä E14 älylamppu 450lm valoteholla, jossa RGB ja CCT eli moniväriled sekä värilämpötilansäätö-toiminnot ja tietysti himmennys. Älylamppua ohjataan kaukosäätimellä, WiFin kautta tai seinäsäätimellä (hankittava erikseen).

Helppo asentaa! Vaihdat vain E14 lamppusi tilalle tämän älylampun ja yhdistät yhteensopivaan säätimeen. Älylamppua ohjataan jollain SmartLED 2.4G sarjamme säätimellä, löydät kaikki yhteensopivat säätimet täältä. Tätä lamppua voi siis ohjata helposti esimerkiksi valkoisella kaukosäätimellä, WiFin kautta älypuhelimella  tai vaikkapa 8-osaisella seinäsäätimellä, josta voit ohjata vaikka koko kodin valaisimia (hankittava erikseen).

Saatavilla heti 6 kpl

A+

Kuvaus

Älylamppu E14 5W LED-lamppu RGB CCT WiFi

Moniväriled ja värilämpötilasäädettävä sekä himmennettävä E14 5W LED-älylamppu Smart LED 2.4G - sarjasta, jonka kaikki tuotteet ovat yhteensopivia ja jolla luot edullisesti kotiisi tunnelmallisen, säädettävän valaistuksen.

Yhdistä Smart LED 2.4G- älylamppu  Smart LED 2.4G - WiFi-tukiasemaan (jonka jälkeen voit ohjata valoja myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kautta), Smart LED 2.4G - kaukosäätimeen, seinäsäätimeen tai kaikkiin eri säätimiin valojen ohjaamiseksi. Löydät kaikki yhteensopivat säätimet täältä.

Smart LED 2.4G järjestelmässä voi olla halutessasi yhdestä tuhansiin Smart LED -älylamppuja (katso kaikki sarjan lamput joita voit ohjata samalla kaukosäätimelläsi)  ja saat tähän yhdistetty myös omilla vastaanottimillaan kaikenlaiset LED-nauhat ja saman sarjan RGB+CCT LED-alasvalot. Linkitetyt valot voidaan jakaa neljään tai kahdeksaan alueryhmään, tämä älylamppu tukee molempia ryhmiä. Alueryhmät eli zonet voivat olla esim. keittiö, olohuone, makuuhuone tai erikseen kattovalaisimet päivävalaistukseen ja tunnelmavalaisimet iltavalaistukseen.

Lampun parittaminen kaukosäätimen/seinäsäätimen kanssa. Superhelppoa!

1. Sammuta älylamppu 10 sekunnin ajaksi ja laita se uudelleen päälle

2. Paina lyhyesti 3 sekunnin sisällä 3 kertaa valitsemaasi kaukosäätimen nappia (oikea nappi riippuu mitä säädintä käytät, katso ohje omasta säätimestäsi)

3. Valo vilkkuu merkiksi onnistuneesta parituksesta

 

Älylampun tiedot

Teho5W
Valoteho450lm
Valon avauskulma°240
JänniteAC86~265V
Värilämpötila2700-6500K
VärintoistoindeksiCRI >80
Elinikä50 000h
OminaisuudetRGB + CCT
Mitat60 x 117mm
HyväksynnätCE, RoHS
Toimintaetäisyys30m
Takuu1v

Lisätiedot

Paino0,1 kg
Mitat10 × 5 × 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5W E14 LED-lamppu 450lm RGB+CCT WiFi FUT013 – Smart LED 2.4G”