Diffuusori C3, 2m kliksautettava kansi LED-profiiliin

9,90

Kliksautettava kansi NELIÖ16, NELIÖ-UPPO16 ja SUORA14 LED-profiiliin. Kolme vaihtoehtoa: läpinäkyvä, musta ja opaali (maito). Saadaan kliksautettua NELIÖ16 ja NELIÖ-UPPO16 profiileihin kiinni päältä, eli kiinnitys onnistuu helposti myös seinästä seinään asennuksissa. Profiiliin menevät perusmalliset päätypalat kansivaihtoehdosta huolimatta, kansi uppoaa profiilin reunojen tasolle eikä tule yli reunoista. Saatavilla myös liu’utettava malli semoihin profiileihin eli diffuusori B.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 36441
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , 36441

Kuvaus

Diffuusori C3, 2m kliksautettava kansi NELIÖ16 ja NELIÖ-UPPO16 profiileihin

UUTUUS! Kliksautettava kansi SUORA14, NELIÖ16 ja NELIÖ-UPPO16 profiileihimme kolmessa sävyssä. Kansi suojaa LED-nauhaa pölyltä ja iskuilta ja tasoittaa valaistusta. Opaali (maitolasin sävyinen) kansi piilottaa parhaiten LED-nauhan valopisteet. Otathan huomioon, että opaali kansi myös vähentää valonläpäisyä alla näkyvän taulukon mukaisesti, eli huomioi tämä LED-nauhan tehon valinnassa.

Kansi asennetaan kliksautetaan kiinni profiiliin päältäpäin.

Musta kansi on parhaimmillaan mustan profiilin kanssa. Valonläpäisy on mustassa kannessa pienempi, eli valitse tehokkaampi nauha mustan kannen kanssa! Musta kansi näyttää mustalta kun valot ovat sammutettuna, mutta kun valot ovat päällä, kansi on kirkas ja valo näyttää lähes samalta kuin opaalinkin valon kanssa (tosin himmeämmältä, jos et käytä tehokkaampaa led-nauhaa).

Kansityyppi

Materiaali Min (ºC) Max (ºC) UV-kestävyys IEC 60695-2-11 Valon läpäisy
Läpinäkyvä PMMA -40 90 + + 92%
Opaali PMMA -40 90 + + 75%
Musta PMMA -40 90 + + 64%

Lisätiedot

Paino 0,05 kg (kilogramma)
Kannen sävy

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Diffuusori C3, 2m kliksautettava kansi LED-profiiliin”