SUORA14 LED-profiili 2m

14,9019,90

Edullinen ja monikäyttöinen tilavampi versio suosituimmasta SUORA12 LED-profiilistamme nyt saatavilla, johon saat asennettua helposti myös RGB+CCT LED-nauhat sekä mm. kosteussuojatut LED-nauhat! Tämä tilava 17,6 x 10mm LED-profiili sopii monenlaiseen LED-valaistukseen! Pinta-asennettava, mitoiltaan 17,6mm x 10mm alumiinilista max. 14m leveälle LED-nauhalle. Loistava LED-profiili esimerkiksi keittiön välitilaan kolmessa värissä.

Lisätarvikkeina saatavilla päätypalat ja liu’utettava kansi eli B diffuusori sekä kliksautettava kansi C3 diffuusori, sävyinä opaali, musta ja kirkas. Kiinnitysklipsit mallia Y säädettävä ja Y kartioreiällä käyvät tähän profiiliin. Jos yhdistät kaksi profiilia toisiinsa pidemmäksi kokonaisuudeksi, saat ne tiiviisti kiinni käyttämällä liitoskohdassa kiinnitysklipsiä ja lisäksi asentamalla diffuusorien sauman eri kohtaan kuin profiilien sauman. Tämä lukitsee profiilit mukavasti suoraan, siistiin linjaan.

SUORA14-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

SUORA14

Pinta-asennukseen suunniteltu edullinen, tilava LED-profiili kolmessa värissä

Suora14 profiiliin sopii LED-nauhaksi esimerkiksi pisteetön 9,6W/m 24V LED-nauha tai mikäli haluat tehokkaampaa yleisvalaistusta 19,2W/m 24V LED-nauha. SUORA14 on myös oiva valinta rimakattovalaistukseen, sillä se mahtuu ison osan rimoitusten väliin.

Sovellukset:

  • huonekalut, katto, seinä, keittiön välitila, portaikot, rimakatot, kylpyhuone, korostusvalaistus

Ominaisuudet:

  • max. 14mm leveälle LED nauhalle
  • koko 17,6mm x 10mm
  • alumiinilistan pituus 2000mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • kiinnitysklipsi
  • kaksipuolinen teippi
  • asennusliima

Led-nauha ostettava erikseen, suosittelemme LED-nauhaa, jossa vähintään 120led/m, jotta ledipisteet jäävät piiloon tai pisteettömiä COB LED-valonauhoja.

SUORA14-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

SUORA14-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,12 kg (kilogramma)
Mitat 11 × 11 × 4 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Langaton MINI LED-seinäsäädin valkoinen, himmennys ja CCT-värilämpötilasäätö K3S-W – Easy RF 2.4G”