Himmennyssetti 1 (12-24V vastaanotin ja langaton pinta-as. rullahimmennin)

(1 tuotearvio)

84,80

Langaton RF himmennyssetti yksivärisille 12-24V LED-nauhoille. Helppo asennus ja kätevä esim. keittiön välitilan LED-nauhavalaisimille, jos valokatkaisijaa ei ole valmiiksi johdotettuna.

Vastaanotin asennetaan LED-nauhan ja muuntajan väliin kätevillä ruuviliittimillä ja nauhaa ohjataan langattomasti pinta-asennettavalla tyylikkäällä seinäsäätimellä. Helppo parittaa yhteen, paina vain vastaanottimen Learning Key-nappia ja pyöräytä rullasäätimen rullaa ja voit nyt sekä ON/OFF ja himmennys 0-100%.

Tuotetunnus (SKU): 35627
Avainsana tuotteelle 35627

LED himmennin/vastaanotin RF WiFi 1-kanav. 12-36V 1x8A

RF WiFi 12-24V langaton vastaanotin yhdellä kanavalla (1x8A) yksiväriled LED-nauhoille. Vaatii toimiakseen tämän saman RF WiFi sarjan säätimen, useita vaihtoehtoja niin kaukosäätimissä kuin seinähimmentimissäkin.

Tämä vastaanotin siis asennetaan toisiopuolelle eli muuntajan ja 12V tai 24V LED-nauhan väliin. Soveltuu ohjaamaan ON/OFF sekä himmentämään kaikkia yksivärisiä LED-nauhojamme. Erittäin helppo asentaa - muuntajalta LED-nauhalle tulevat + ja - johdot liitetään kiinni vastaanottimen INPUT ruuviliittimiin ja vastaanottimelta viedään LED-nauhalle + ja - johdot OUTPUT ruuviliittimistä. Vastaanotin ja säädin paritetaan keskenään helpolla napinpainalluksella vastaanottimesta ja koskemalla haluamaasi säätimeen ja tämän jälkeen voit ohjata LED-nauhaasi langattomasta säätimestä.

Löydät kaikki yhteensopivat kaukosäätimet, seinähimmentimet ja pöytähimmentimet alla olevasta listasta, suosituimmat ovat pinta-asennettava rullahimmennin, 1. os painikesäädin sekä 2. os painikesäädin ja edullisin on pienikokoinen nappisäädin.

39,90

Saatavilla heti 64 kpl

LED himmennin/rullasäädin RF WiFi langaton, pinta-asennettava lasikehyksellä

Pyöritettävä RF Wifi langaton pinta-asennettava rullasäädin himmentimeen LED-nauhoille. Todella helppo asentaa ja käyttää - suosikkisäädin mallistostamme, sillä tuntuu aivan tavalliselta seinähimmentimeltä vaikka onkin langaton! Pinta-asennettava, eli toimii nappiparistolla (vaihtoikä paristolla 3-5v) ja voidaan kiinnittää haluttuun paikkaan mukana tulevalla teipillä tai ruuveilla.

Yhteensopiva tälle vastaanottimelle: 12-24V vastaanotin/himmennin LED-nauhoille eli tämä vastaanotin kiinnitetään yksinkertaisilla ruuviliittimillä LED-nauhan ja muuntajan väliin toisiopuolelle, laitteet paritetaan toimimaan yhdessä yhtä nappia painamalla ja tämän jälkeen voit sekä sammuttaa ja sytyttää valot tällä langattomalla rullasäätimellä ja rullasäätimen nuppia kiertämällä himmentää/kirkastaa valoja.

44,90

Saatavilla heti 20 kpl

Lisätiedot

LED himmennin/vastaanotin RF WiFi 1-kanav. 12-36V 1x8A

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 3 × 2 × 7 cm (senttimetri)

LED himmennin/rullasäädin RF WiFi langaton, pinta-asennettava lasikehyksellä

Paino 0,2 kg (kilogramma)

1 arvio tuotteelle Himmennyssetti 1 (12-24V vastaanotin ja langaton pinta-as. rullahimmennin)

  1. Ville, Nurmijärvi

    Palvelu hyvää ja asiatuntevaa. Minulle myytiin sopivin tuote sen sijaan että olisi suositeltu kalleinta.

Lisää arvio