HOHDE12 DOWN LED-profiili alaslaskettuun kattoon 2m

29,90

UUTUUS! Katon alaslaskun valaistukseen LED-nauhalla suunniteltu, viistosti seinään/alaspäin valaiseva LED-alumiinilista, max. 12mm LED-nauhalle. Tällä LED-profiililla saat luotua tyylikkäästi epäsuoran valaistuksen alaslaskettuun kattoon. Koko 35,2mm x 28.6mm, pituus 2000mm. Profiilin värinä anodisoitu alumiini (harmaa). Saatavilla myös päätypalat sekä erilaisia diffuusorivaihtoehtoja eli kliksautettava C diffuusori sekä liu’utettava A1 diffuusori.

Samasta profiilisarjastamme saatavilla myös ylöspäin valaiseva HOHDE12 UP LED-profiili.

HOHDE12-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Poista

Kuvaus

HOHDE12 DOWN-profiili

Viistosti seinään ja alaspäin valaiseva LED-profiili alaslasketulle katolle

Alumiininen LED-profiili, joka on suunniteltu erityisesti alaslasketun katon valaistukseen LED-nauhalla. Kaunis lista sekä viimeistelee alaslasketun katon kipsilevyn reunan, että valaisee alaspäin viitosti seinään päin. Suosittelemme katon alaslaskun etäisyydeksi seinästä 5-15cm.

Loivasti alas/sivulle seinään valaiseva LED-alumiiniprofiili HOHDE12 DOWN on valmistettu anodisoidusta alumiinista ja siinä on paranneltu naarmuuntumisenkestävyys. Led-profiili sopii täydellisesti ravintoloihin, julkisiin sisätiloihin, mutta se on myös loistava lisä kotien alakattoon antaen seinä/kattopinnalle innovatiivisen ja hienovaraisen valaistuksen.

Alumiiniprofiili HOHDE12 DOWN on suunniteltu viimeistelemään alaslasketun katon reuna ja valaisemaan viistosti alaspäin/seinään epäsuorasti. LED-profiili voidaan asentaa kipsilevyihin, joiden paksuus on 12,5 mm. HOHDE12 DOWN -alumiiniprofiilin ominaisuus on se, että profiilin rakenne mahdollistaa herkän viistosti seinälle suunnatun valon hehkun. Profiiliin mahtuvat max. 12mm leveät LED-nauhat.

Profiilin kokonaismitat ja yksinkertainen muoto laajentavat merkittävästi led-profiilin käytettävyyttä ja suunnittelumahdollisuuksia. HOHDE 12 DOWN -alumiiniprofiilin asennus suoritetaan käyttämällä kiinnitysliimaa tai asennusteippiä. Lisäksi LED-profiili voidaan asentaa kiinni alaslaskettuun kattoon ruuveilla. Täydellisen esteettisyyden saavuttamiseksi LED-nauhan profiili voidaan viimeistellä päätykappaleilla.

Alaslasketun katon HOHDE12 DOWN LED-alumiiniprofiili on myös erinomainen jäähdytyselementti, jonka ansiosta LED-nauhasta lähtevä lämpö poistuu optimaallisesti. Tämä ratkaisu luo ennen kaikkea paremmat olosuhteet led-nauhan diodeille ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. LED-alumiiniprofiili suojaa LED-nauhaa myös erinomaisesti mekaanisia vaurioita vastaan ​​ja tekee kokoonpanosta myös paljon kestävämmän verrattuna led-nauhan suoraan kipsilevyyn liimaamiseen.

Profiili soveltuu myös kylpyhuoneen valaistukseen kun valitset LED-nauhaksi kosteudenkestävän LED-nauhan.

LED-nauhan valinta katon alaslaskun valaistukseen

Epäsuoraan alaslasketun katon led-valaistukseen kannattaa valita tehokas led-nauha, kuten esimerkiksi 18W/m 24V led-nauha, sillä epäsuorasti seinästä heijastuva valaistus on aina suhteessa himmeämpi kuin suora valo. Suosittelemme myös asentamaan himmennyksen LED-nauhan yhteyteen, jotta epäsuoravalaistus toimii myös tunnelmavalona illalla. Mikäli haluat täysin pisteettömän valon, suosittelemme pisteetöntä COB LED-nauhaa.

Mikäli haluat alaslasketun katon valaistukseen värilämpötilasäädettävän CCT LED-nauhan tai RGB+CCT monivärisen LED-nauhan, onnistuu se hyvin sillä profiiliin mahtuu leveydeltään max 12mm LED-nauhat. Säädettävät LED-nauhat ovat hyvä valinta, sillä niillä saa luotua erilaisia tunnelmia tilaan - päivällä kirkkaan päivänvalon ja illalla tunnelmallisen valonsävyn.

Kannen eli diffuusorin valinta

Koska epäsuoran valaistuksen alumiinilista asennetaan valaisemaan viistosti seinään päin, voi tietyistä kulmista havaita LED-nauhan. Siksipä diffuusoriksi kannattaa valita opaali diffuusori, lisäksi tiheäledisen LED-nauhan käyttö on suositeltavaa. Suosittelemme muutenkin aina diffuusorin käyttöä profiileissa, sillä muuten LED-nauhan kouru kerää vuosien saatossa pölyä kouruun, jota ei ole helppo puhdistaa ja pöly myös lämmittää LED-nauhaa jolloin ledien käyttöikä lyhenee. Mielestämme paras diffuusori HOHDE12 listaan on diffuusori C, sillä se levittää valon kaikkein tasaisemmin ja on helppo kliksauttaa paikoilleen. Opaali diffuusori levittää valon tasaisesti laajalle alueelle ja pehmentää valon reunoja.

Käyttökohteet epäsuoralle valaistukselle

  • seinälle/alaviistoon suunnattuna, alaslasketun katon led-nauhavalaistukseen suunniteltu led-profiili
  • kodit, toimistot, julkiset tilat, messuosastot, myymälät

Ominaisuudet

  • max. 12mm:lle LED nauhalle
  • koko 35,2mm x 28.6mm, pituus 2m
  • soveltuu 12,5mm kipsilevylle

Lisätarvikkeet

Alaslasketun katon LED-profiilin asennus:

  • Epäsuoran valaistuksen LED-alumiiniprofiili asennutaan suoraan alaslasketun katon "yläpintaan". Voit kiinnittää profiilin asennusliimalla tai teipillä tai sitten poraamalla reiän profiiliin ja kiinnittämällä sen ruuveilla. Mikäli mahdollista useamman listan kiinnityksessä, kannattaa diffuusorin sauma jättää eri kohtaan kuin profiilien sauma, tämä lukitsee profiilit siististi toisiinsa kiinni ja saumasta tulee erittäin huomaamaton.

Voit lukea lisää epäsuorasta valaistuksesta täällä.

HOHDE12-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

HOHDE12 DOWN-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,3 × 5,5 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu

Asennus

Pinta-asennus

Takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HOHDE12 DOWN LED-profiili alaslaskettuun kattoon 2m”