KAARI12 LED-profiili 2m, taivutettava

(1 tuotearvio)

11,9014,90

Taivutettava alumiinilista KAARI12 LED-nauhalle (max 12mm) kolmessa sävyssä – valkoisena, mustana ja anodisoituna. Profiili voidaan toki asentaa myös suorana ilman taivutusta. Alumiinilistan pituus 2m ja mitat 20 x 3,3mm.

KAARI12 LED-profiiliin on saatavilla useita kansivaihtoehtoja, matalan C diffuusorin lisäksi myös kaareva kansi eli D diffuusori, jonka kanssa näkyville jää vain kaunis valaistu kaari. Useita kiinnitystapoja, suoraan tai sivulle suunnattuna. Taivutettavasta profiilista voidaan myös tehdä uniikit taivutetut riippuvalaisimet riippuvaijereiden avulla.

KAARI12-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteitä tästä!

Poista

Kuvaus

KAARI12-profiili

Taivutettava LED-profiili

Taivutettava alumiiniprofiili kolmessa värisävyssä, joka on todella monikäyttöinen. Suoran asennuksen lisäksi profiili voidaan taivuttaa myös kaaren muotoon sekä asentaa riippuvalaisimeksi, joko suoran mallisena tai taivutettuna. Profiiliin mahtuu max. 12mm leveä led-nauha. Mikäli käytetään suoran mallista C diffuusoria, on korkeudessa tilaa noin 3,9mm led-nauhalle, kaarevalla D diffuusorilla tilaa on enemmän, jopa 8,5mm, jolloin ledipisteet eivät erotu kun käytetään esimerkiksi led-nauhaa jossa on vähintään 240led/m tai esimerkiksi pisteetöntä COB LED-nauhaa. Suoran mallisella C diffuusorilla ledipisteet näkyvät aina läpi läpi (paitsi pisteetöntä COB LED-valonauhaa käytettäessä), kaarevalla D diffuusorilla ne peittyvät kokonaan käytettäessä hyvin tiheäledistä nauhaa kuten 240led/m.

Minimi taivutussäde profiilille on 500mm (eli halkaisijaltaan 1m), mutta suosittelemme hieman isompaa taivutussädettä. Taivutettaessa voimakkaasti lista on kiinnitettävä esimerkiksi ruuveilla läpi pohjaan sen kiinnipysymiseksi. Voit lukea asennuksesta lisää tästä kuvallisesta asennusohjeesta.

Profiilia voidaan käyttää myös esimerkiksi erittäin matalissa tiloissa suorana kattoprofiilina D diffuusorin kanssa. Profiililla tulee erittäin kaunis ja siisti kokonaisuus, sillä valaistu D diffuusori peittää lähes koko profiilin eikä itse profiilia jää näkyviin kuin noin millimetrin verran reunoista.

Asennuskohteet

 • Seinät
 • Katot
 • kalusteet
 • Ovi- ja ikkunakaaret

Ominaisuudet

 • 12mm LED-nauhalle
 • koko 20mm x 3,3mm
 • pituus 2m

Mitat diffuusorien kanssa

Käytettäessä kliksautettavaa, litteää C diffuusoria valaisimen mitat ovat leveys 20mm ja korkeus 5,7mm ja tilaa led-nauhalle ennen kantta jää noin 3,9mm. Jos haluat tasaisen valon ilman led-pisteitä, käytä pisteetöntä COB LED-valonauhaa asennuksessa. Kauniin asennuksen saat esimerkiksi 9,6W/m 24V pisteettömällä COB LED-valonauhallamme.

Kaarevaa D diffuusoria käytettäessä leveys 20mm ja korkeus kannen kanssa 12,3mm ja korkeussuunnassa tilaa led-nauhalle profiili-kansi välille jää noin 8mm - tasainen valo käytettäessä min. 120led/m LED-nauhoja, mutta suosittelemme 240led/m nauhoja, jotta sivustakaan ei havaitse led-pisteitä. Tässä kaarevassa LED-profiilissa voi käyttää myös kumpaakin kantta eli C diffuusoria ja D diffuusoria päällekkäin eli C diffuusori mahtuu kaarevan D diffuusorin alle, mikäli haluat maksimoida diffuusorin vahvuuden ja vaikutuksen.

Lisätarvikkeet:

Asennus:

Mikäli asennetaan kaaren muotoon pintaa vasten, suosittelemme kiinnitystä ruuveilla riittävän lyhyillä välimatkoilla.

Katso asennusohje

 • kiinnitysklipsi
 • ruuvi
 • kaksipuolinen teippi
 • asennusliima
 • riippuvaijeri

KAARI12-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteitä tästä!

KAARI12-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 0,20 × 0,33 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Asennus

Pinta-asennus, Taivutettava

Takuu

1 arvio tuotteelle KAARI12 LED-profiili 2m, taivutettava

 1. Joona, Viitasaari (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet!

Lisää arvio