Riippuvaijerit LED-profiiliin 1500mm

24,90

1,5m pituiset riippuvaijerit (2kpl) kiinnityspaloineen, joilla saat asennettua mm. LINJA20 tai LAAJA24 LED-profiilin riippuvalaisimeksi. Pelkät vaijerit, eli jännite ei kulje mukana vaan vaatii erilliset johdotukset LED-nauhan virtaa varten. Helpot asentaa.

Ei varastossa, toimitusaika noin 2vk.

Kuvaus

Vaijereilla voidaan asentaa riippuvalaisimeksi lähes mikä tahansa muukin profiili käytettäessä U, Y, W tai Z kiinnitysklipsejä, kartioreiällä. Suosittelemme erityisesti LINEA20 tai LAAJA24 profiilin käyttöä riipputarkoituksessa, sillä ne ovat hieman suuremman kokoisia ja näin näyttävämmän näköisiä ja helpoimpia asentaa. Vaijeri käy myös MINI8, MINI10, SUORA12, YLEIS12, NELIÖ16, KOLMIO10, KAARI12 sekä MONI30-(01/02/03/08) profiileihin. Tarkemmat tiedot löydät asennusohjeesta.

Materiaali: ruostumaton teräs, kromin sävyinen

Maksimikuorma: 5kg

Valikoimistamme löytyy myös jännitteellinen riippuvaijeri, jonka kanssa erillisiä johdotuksia ei tarvita, virta (max. 50V) kulkee vaijerin sisällä. Suosittelemme sitä mm. keittiöpöydän ja saarekkeen päälle tuleviin asennuksiin, sillä tällöin asennuskaapelia ei tarvita ja asennuksesta tulee siistimpi. Mikäli valaisimesta tuleva johto ei haittaa tai tulee pois näkyvistä esim seinän lähettyville, on tämä ripustusvaijerisetti hyvä valinta.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Väri

Alumiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riippuvaijerit LED-profiiliin 1500mm”