PORRAS10 DOWN LED-profiili porrasvalaisuun 2m

44,90

Portaisiin asennettava, alaspäin valaiseva LED-alumiinilista. Mitoiltaan 46,7mm x 14,1mm ja sopii max 10mm leveälle LED-nauhalle. Materiaali kestävää anodioitua alumiinia harmaana. Listan pituus 2000mm. Hyvä naarmuuntumisen kestävyys, valaisee portaan pehmeästi hehkuvalla valolla – kansi eli diffuusori A asennetaan hieman syvemmälle jolloin valonlähdettä ei näy sivusta katsottaessa. Nopea asentaa, saatavilla myös päätypalat viimeistelyä varten!

Saatavilla heti 26 kpl

Kuvaus

PORRAS10 DOWN LED-profiili

Portaisiin asennettava, erikoiskestävä LED-profiili, joka valaisee alas ja toimii portaissa liukuesteenä uritetun pinnan ansiosta

Kestävä, helposti asennettava led-porraslista. Erikoiskestävä malli, jolla portaisiin voidaan luoda näyttävä valaistus jolla on korkea iskunkestävyys. Yksiosainen profiili, joka on helppo asentaa ruuvaamalla kiinni sekä mm. asennusliimalla vahvistamalla. Profiilin yläosassa oleva uritettu pinta antaa lisäsuojaa liukastumista vastaan.

Led-porrasprofiili sopii erinomaisesti ravintoloihin, kauppoihin, julkisiin tiloihin, mutta se on myös loistava lisä talon askelmiin antaen jokaiselle pinnalle turvallisen ja hienovaraisen valaistuksen. Soveltuu käytettäväksi niin sisätiloissa kuin ulkonakin sekä kylpyhuoneissa - kosteissa tiloissa käytettävä IP-suojattua LED-nauhaa.

LED-alumiiniprofiili on myös erinomainen jäähdytyselementti, jonka ansiosta LED-nauhasta muodostuva lämpö poistuu täydellisesti. Tämä ratkaisu luo ennen kaikkea paremmat olosuhteet led-diodeille ja pidentää merkittävästi niiden käyttöikää. Porrasprofiili suojaa LED-nauhaa erinomaisesti mekaanisilta vaurioilta ja tekee kokoonpanosta myös paljon kestävämmän verrattuna nauhan suoraan portaaseen liimaamiseen. Suosittelmme sisätiloihin nauhaksi esim. 6W/m 24V IP20 LED-nauhaa tai 4,8W/m 24V IP20 LED-nauhaa ja ulos/kylpyhuoneeseen 6W/m 24V IP67 LED-nauhaa.

Katso asennusohjeet tästä.

Sovellukset:

  • portaat

Ominaisuudet:

  • max. 10mm:lle LED nauhalle
  • koko 46,7mm x 14,1mm

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • ruuvi
  • asennusliima

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 5 × 2,06 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu

Takuu

Asennus

Pinta-asennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PORRAS10 DOWN LED-profiili porrasvalaisuun 2m”