LED-TUKKUHINNAT & PALVELU

Valotehtaan LED-tukku sähköalan ammattilaisille sekä suunnittelijoille. Laadukkaat, testatut ja hyväksi todetut LED-tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat hyvällä tukkualennuksella

* Rekisteröityminen LED-tukkuasiakkaaksi on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.
LED-TUKUN PALVELUT SUUNNITTELIJOILLE JA SÄHKÄREILLE

LED-tukkuhinnat

Tukkualennus valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoistamme rekisteröityneille yrityksille

LED-tietotaito

Autamme löytämään juuri oikeat LED-valaisimet tarvikkeineen kohteeseesi

LED-tekniikka

Monipuoliset, laadukkaat ja helppokäyttöiset ratkaisut loppuasiakkaalle.

LED-asennus

Valaisimemme ovat helpot ja nopeat asentaa. Voimme myös koota valaisimet tarvittaessa valmiiksi mittatilauksena.

LED-valaistus

Autamme valitsemaan valotehot (lumen) ja valosävyt (Kelvin) kohteen ja toivomusten mukaan.

ASIAKKAIDEMME ARVIOITA PALVELUSTAMME

LAADUKAS LED-VALIKOIMA

LED-tukkumme valikoima kattaa lineaarisen valaistuksen kaikenlaiset ratkaisut eli LED-nauhat ja LED-profiilit todella laajalla valikoimalla, lisäksi valikoimissamme on erilaisia alas- ja kohdevalaisimia ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti.

Tarjoamme erittäin laajan LED-valonauhavalikoiman heti varastosta löytyvine tuotteineen: Yksiväriset LED-nauhat, kosteussuojatut IP65+ LED-valonauhat, pisteettömät COB LED-nauhat, RGB, RGBW ja RGB+CCT LED-nauhat sekä CCT värilämpötilasäädettävät eli Tunable White LED-valonauhat.

LED-profiilivalikoimamme on ehdottomasti yksi Suomen monipuolisimpia tyylikkäine värisävyineen ja lisävarusteineen ja LED-profiiliemme hinnat ovat edulliset. Valikoimissamme on pinta-asennettavat, uppoasennettavat, kulmaan asennettavat sekä erikoisprofiilit ja voit selata profiilejamme myös käyttökohteittain.

Löydät meiltä myös alumiinilistoihin sopivat LED-nauhat sekä teholähteet himmentimineen sekä mittatilauksena kootut valmiit LED-profiilivalaisimet. Lisäksi yhteistyöverkostomme on laaja, joten voit kysellä meiltä myös sellaisia LED-valaisimia joita et valikoimistamme löydä.

LED-TUKKUHINNAT

Mikäli teet tilauksen yrityksesi kautta, tarjoamme sinulle hyvän tukkualennuksen LED-tuotteistamme 14vrk korottomalla maksuajalla. Rekisteröidy verkkokauppaamme ja siirrämme sinut oikeaan asiakasryhmään LED-tukkuasiakkaaksi, jonka jälkeen tukkuhinnat päivittyvät verkkokauppaan näkyvillesi automaattisesti.

TAYLOR MADE – MITTATILAUSRATKAISUT

Toteutamme mittatilauksena mm. lineaariset LED-valaisimet tarpeidenne mukaan. Asiakkaalle räätälöidyt tuotteet mahdollistavat yksilölliset valaistusratkaisut ja helpottavat asennusta ja siihen kuluvaa aikaa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, jolloin laatu ja toimitusvarmuus ovat taattua laatua. LED-Tukkuhinnat ovat voimassa myös mittatilausratkaisuissamme!

SUUNNITTELIJOILLE, ARKKITEHDEILLE JA SÄHKÖALAN AMMATTILAISILLE

EDUSTAMAMME BRÄNDIT

Toimitamme varastovalikoimamme lisäksi laadukkaita LED-valaisimia myös tilaustuotteina edustamiltamme brändeiltä eritysesti suunnittelijoille ja muille ammattilaisasiakkaillemme sekä taloprojekteihin.

Valitsemme tarkasti yhteistyökumppanimme ja Tuotteiden erinomainen saatavuus sekä nopeat toimitusajat varmistavat projektisi aikataulun pitävyyden.

TILAUSTUOTTEIDEN ASIAKASPALVELU

Tilaustuotteissamme sinua palvelee Petri Holmström, joka auttaa löytämään täydelliset valaisimet laajasta valikoimastamme juuri sinun projektiisi.

+358 50 339 5775

petri@valotehdas.fi

VALOTEHDAS LED-TUKKU NUMMELASSA

Valotehdas eli LumiComp Oy:n varasto, toimisto, LED-tukku ja Showroom sijaitsevat Nummelassa. Muutimme tammikuussa 2021 uusiin isompiin tiloihin. Tervetuloa tutustumaan etukäteen LED-valotuotteisiimme ja vaikkapa noutamaan tilauksesi, mikäli olet lähettyvillä. Olemme avoinna arkisin klo 8-16.00.

VALONJAKOTIEDOSTOT

Lähes kaikista valaistustuotteistamme on ladattavissa valonjakotiedostot tuotetietojen yhteydessä suunnittelutyösi tueksi. Löydät valonjakotiedostot LED-tukkumme verkkokaupan tuotetiedoista.

LAATU, TOIMITUSVARMUUS JA TAKUU

Käytämme vain hyväksi havaittuja laadukkaita toimittajia. Kaikilla tuotteillamme on vähintään 2-5 vuoden takuu.

TERVETULOA NUMMELAN TOIMIPISTEESEEMME

LED-VALOJEN JA TARVIKKEIDEN TUKKUMYYNTI

Palvelemme puhelimitse 010 311 2830 sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@valotehdas.fi.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää LED-sovelluksistamme.