SEINÄ10 LED-alumiinilista – epäsuora valaistus

49,90

UUTUUS! Tyylikäs ja helposti seinään asennettava LED-alumiinilista max. 10mm LED-nauhalle epäsuoran valaistuksen luomiseksi. Koko 15,4mm x 32mm. Sisältää sekä 2000mm pitkän alumiinin värisen pohjalistan, sekä eteen tulevan suoran värillisen alumiinisen suojakannen (2000mm). Kolme värivaihtoehtoa: anodisoitu alumiini (harmaa), valkoinen sekä musta. Lisätarvikkeina saatavissa diffuusori kahdessa sävyssä sekä päätypalat siistiin asennukseen!

Poista

Kuvaus

SEINÄ10-profiili

Epäsuoran valaistuksen LED-alumiinilista LED-nauhalle

UUTUUS! LED-profiili, joka on suunniteltu erityisesti epäsuoraan valaistukseen. Kaunis lista joka sopii hyvin sisustukseen ja on helppo asentaa. Mallistostamme on saatavilla myös SEINÄ12 profiili, joka on malliltaan kolmiomaisempi ja johon mahtuu max. 12mm LED-nauha.

Sisältää sekä 2000mm pitkän alumiinisen anodisoidun värisen seinään kiinnitettävän pohjalistan, sekä eteen tulevan suoran 2000mm alumiinisen kannen (saatavilla sisustukseen sopivana kolmessa värissä), joka kiinnitetään tukevasti painamalla kiinni seinälistaan. Kolme värivaihtoehtoa: anodisoitu alumiini (harmaa), valkoinen sekä musta. Siisti asennus yhteensopivilla päätypaloilla. Kanneksi käy kliksautettava diffuusori C, josta saatavilla sekä kirkas, että maitolasin värinen/opaali kansi.

Epäsuoran valaistuksen SEINÄ10 profiili voidaan asentaan joko lähelle katon rajaa, yleensä noin 40-50cm etäisyydelle katosta. Profiilia voidaan käyttää ymös käytävissä seinän puolessa välissä ylös tai alas valaisevana tai pitkittäin katosta lattiin ulottuvana katseen kohdistajana esimerkiksi käytävissä. Profiilia on melko leveä, eli sillä voidaan piilottaa myös seinän pitkät kolot kuten seinälevyjen saumat esimerkiksi portaikoissa . Soveltuu käytettäväksi myös ulkona sekä kylpyhuoneissa.

LED-nauhan valinta epäsuoraan valaistukseen

Epäsuoraan valaistukseen kannattaa valita tehokas led-nauha, kuten esimerkiksi 18W/m 24V led-nauha, sillä katosta ja seinästä heijastuva epäsuoravalaistus on aina hieman himmeämpi kuin suora valo. Suosittelemme myös asentamaan himmennyksen LED-nauhan yhteyteen, jotta epäsuoravalaistus toimii myös tunnelmavalona illalla.

Kannen eli diffuusorin valinta

Koska epäsuoran valaistuksen alumiinilista asennetaan yleensä ylös seinälle, jää LED-nauha niin sanotusti "katseilta piiloon" eikä diffuusoria tarvita valopisteiden piilottamiseen. Suosittelemme kuitenkin diffuusorin käyttöä, sillä muuten LED-nauhan kouru kerää vuosien saatossa pölyä kouruun, jota ei ole helppo puhdistaa ja pöly myös lämmittää LED-nauhaa jolloin ledien käyttöikä lyhenee. SEINÄ10 profiiliin on saatavilla kliksautettava diffuusori C sekä opaalina että kirkkaana.

Käyttökohteet epäsuoralle valaistukselle

  • seinään suunnattuna ylös tai sivulle, epäsuora valo
  • kodit, toimistot, julkiset tilat, messuosastot, myymälät

Ominaisuudet

  • max. 10mm:lle LED nauhalle
  • koko 15,4mm x 32mm, profiilin pituus 2m (lyhennettävissä sopivaan mittaan sirkkelillä sekä leikattavissa jiiriin kulmissa)
  • johto on helppo piilottaa listan sisälle, sisälle jää paljon tilaa

Lisätarvikkeet

 

Asennus:

  • Epäsuoran valaistuksen LED-alumiiniprofiili asennutaan suoraan ruuveilla seinään. Poraa reikä profiiliin, kiinnitä ruuvilla. Kansi asennetaan kiinni kliksauttamalla, eli asennus on helppo. Johdon saa piilotettua listan sisään.

Voit lukea lisää epäsuorasta valaistuksesta täällä.

SEINÄ10-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 2,3 × 5,5 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen, Musta

Asennus

Pinta-asennus

Takuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SEINÄ10 LED-alumiinilista – epäsuora valaistus”