SILEÄ12 LED-profiili 2m epäsuoraan valaistukseen TRIMLESS

29,90

Piiloasennettava, “trimless” piiloon paklattava/rapattava epäsuoran valaistuksen led-profiili. Kun halutaan erityisen huomaamaton asennus, on tämä SILEÄ12 profiili kuin juuri tyylikkääseen lopputulokseen suunniteltu. Profiilin mitat ovat 55,4mm x 31,8mm LED-profiili – alumiinilista max. 12mm leveälle led-nauhalle. Materiaali alumiinia, listan pituus 2000mm. Saatavilla useita kansivaihtoehtoja (kliksautettava C diffuusori sekä liu’utettava B diffuusori), päätypalat sekä käytännölliset Q9 kulmapalat useissa malleissa, jotka jämäköittävät kulmat sekä yhdistävät kaksi kiskoa toisiinsa tukevasti. Katso tästä asennusohje.

Mikäli etsit epäsuoran valaistuksen profiilia, joka on pinta-asennettava niin katso SEINÄ12 ja SEINÄ10 profiilit, joissa mukana myös etulevy, eikä profiilia slammata “piiloon seinän sisään”.

SILEÄ12-profiilisarja – olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

Saatavilla heti 3 kpl

Kuvaus

SILEÄ12-profiili

Epäsuoran valaistuksen TRIMLESS LED-profiili, uppoasennettava - slammataan piiloon

Profiili jolla voi toteuttaa valaistuksen LED-nauhalle täysin piiloon asennettuna. Helppo asennus myös kulmissa käyttämällä Q9 kulmapaloja, joilla liitoskohdat asentuvat siististi saumoista. Profiin päälle asennetaan esim saumanauha, jonka päälle tasoitetta niin, että itse profiili jää kokonaan upoksiin sivulta PÄIN KATSOTTUNA.

Sovellukset:

  • seinät

Ominaisuudet:

  • max 12mm:lle LED nauhalle (suosittelemme max 10mm LED-nauhan käyttöä, 12mm nauhalle kuten RGB+CCT LED-nauhat, profiili on vähän nafti - nauhan saa kyllä asennettua profiiliin, mutta aika hitaasti ja ahtaasti)
  • koko 55,4mm x 31,8mm
  • materiaali alumiini

Lisätarvikkeet:

Asennus:

  • ruuvi
  • piilotetaan vahvistenauhalla ja rappaamalla tms.

 

SILEÄ12-profiilisarja - olemme keränneet kaikki tähän profiiliin liittyvät ja yhteensopivat lisätarvikkeet yhdelle sivulle, klikkaa katsomaan ja valitsemaan tuotteita tästä!

 

SILEÄ12-PROFIILISARJA - YHTEENSOPIVAT TUOTTEET

TÄYDENNÄ LED-NAUHALLA JA MUUNTAJALLA

LED-NAUHAT

Laadukkaat LED-nauhat valitsemillasi ominaisuuksilla.
LED-nauhoillamme on vähintään 3 vuoden takuu.

VALITSE LED-NAUHA

MUUNTAJAT

LED-nauhoillemme! Laadukkaat ja kestävät vakiojännitelähteet LED-nauhoille ja muille LED-valaisimille.

Valitse muuntaja

Asiakaspalvelumme avustaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa, ota yhteyttä puhelimitse 010 311 2830 tai asiakaspalvelu@valotehdas.fi

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 5 × 3 cm (senttimetri)
Väri

Anodisoitu, Valkoinen

Asennus

Uppoasennus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SILEÄ12 LED-profiili 2m epäsuoraan valaistukseen TRIMLESS”